بررسی 5 نوع عسل برتر جهان و مزایای آنها

 

عسل یک شیرین کننده طبیعی است که همه ما برای جلوگیری از افزایش وزن و خطر بیماری های دیگر به آن روی آورده ایم. این نه تنها از نظر طعم خوب است ، بلکه فواید زیادی برای سلامتی به همراه دارد.

متخصصان عسل که برای ارزیابی انواع مختلف عسل در سرتاسر جهان وقت صرف می کنند ، می توانند متمایز کننده باشند. همه انواع عسل مشابه نیستند. برخی از انواع آن سبک و برخی دیگر قابل توجه هستند و طیف وسیعی از آنها می توانند تضادهای طعم را مشاهده کنند.

H:\00Hosseini\00my project\asaltabie.ir\pic02\Picosmos_Multi-Size Output\1024x1024\Homemade-Honey-Face-Wash1.jpg

عسل در مناطق وسیعی از کره زمین تولید می شود که شما میتوانید برای خرید عسل طبیعی اقدام کنید.

کیفیت ، ظاهر و طعم هر تنوع قطعاً تحت تأثیر محیط ، منطقه و گیاهان و جانوران قرار می گیرد. پنج بهترین عسل روی کره زمین علاوه بر هزینه اضافی همراه است.

در تلاش برای محدود کردن لیست گسترده عسل آسمانی به 5 ، ما مطمئن می شویم که برخی از انواع که حق حضور در این لیست را دارند کنار می گذاریم. به معنای واقعی ، انواع گوناگونی وجود دارد و ما سعی کرده ایم بیشترین طعم را به دست آوریم (این یک کار سخت و دشوار است). پس بزن که بریم…

عسل اقاقیا:

در نقطه ای که یک ظرف ایده آل عسل را تصویر می کنید ، عسل اقاقیا ممکن است زنگ را به صدا در آورد. سایه طلایی روشن دقیقاً آنچه را که کشف می کنید نمایش می دهد. این فوق العاده شیرین با مکمل های گل و طعم عسل تقلبی است که طعم چای یا جو را تغییر نمی دهد. علاوه بر این ، حاوی مقدار زیادی فروکتوز و گلوکز کمی است ، بنابراین سریع متبلور نمی شود و یکی از بهترین گونه های عسل است که اکثر بیماران دیابتی می توانند بدون مشکل از آن قدردانی کنند.

عسل اقاقیا از نوع بالایی در فلاونوئیدها است و تقویت کننده های سلولی برای کمک به مبارزه با بیماری عروق کرونر و شگفت آور چند نوع بیماری پذیرفته شده است. علاوه بر این پذیرفته شده است که در برابر میکروب های مختلف قانع کننده است زیرا مواد تشکیل دهنده آن به تدریج پراکسید هیدروژن را تخلیه می کنند ، اسیدی که تقسیم کننده های سلولی میکروارگانیسم ها را جدا می کند. چند گروه عسل اقاقیا را به عنوان نیروی ضد باکتریایی به عنوان درمان یا محافظت از پوست استفاده می کنند.

عسل شبدر:

عسل شبدر معروف ترین واریته در آمریکا است ، اگرچه در ابتدا از نیوزلند و کانادا تهیه شده است. گلدار و شیرین است و تا حدودی طعم تندی دارد. عسل شبدر در حال حاضر در بسیاری از فضاهای جهان درو می شود و خواص آن تا حدی به منبع آن بستگی دارد. بنابراین ، برخی از عسل شبدر در سایه طلایی می شود ، در حالی که می تواند سفید آب نیز باشد. این عسل وقتی در پخت و پز ، سس ها و سس ها استفاده می شود لذت بخش است.

عسل شبدر دارای خواص آنتی اکسیدانی جامد است و حاوی مقادیر بالایی از فلاونول ها (برای کمک به عملکرد ریه و قلب) و اسیدهای فنولیک (که به سیستم حسی کمک می کند) می باشد.

عسل مانوکا:

در مورد عوامل ضد باکتریایی ، عسل مانوکا به دلیل قدرت قابل توجه آن مورد احترام است. با این حال ، این عسل غیر معمول و کم سایه ، که در نیوزلند از شکوفه درختچه درخت چای تحویل داده شده است ، بیشتر به دلیل مزایای پزشکی شناخته شده است.

مطالعات نشان داده است که عسل مانوکا یک درمان قوی برای زخم ها است و FDA به همین دلیل از استفاده از آن حمایت کرده است. به دلیل خواص ضد باکتریایی ، اغلب از آن برای پیشگیری از بهبود زخم ها و به طرز شگفت انگیزی زخم های دیابتی استفاده می شود. علاوه بر این ، عسل به طور کلی برای درمان گلودرد و حفظ سلامت دهان و دندان از درمان خانگی استفاده می شود.

عسل توپلو:

این عسل یکی از گران ترین و کمیاب ترین انواع عسل در جهان است. این نوع ملایم عسل در باتلاق های دور فلوریدا و جورجیا تولید می شود و فصل دسترسی کوتاهی دارد. عسل توپلو دارای رنگ طلایی روشن خاصی با ته رنگ سبز و میزان بالای فروکتوز است که به آن شیرینی طبیعی و ماندگاری طولانی تری می بخشد. این یک انتخاب برتر برای سس های کبابی است و روی ماست یخ زده پاشیده می شود.

به طور مشابه ، مانند عسل گل وحشی ، مزایای مربوط به عسل توپلو اساساً اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی ناشی از بلعیدن عسل خام و فرآوری نشده است.

عسل گندم سیاه:

این عسل تمام آمریکایی در ایالت های مختلف شمالی از جمله نیویورک و اوهایو تولید می شود. رنگ خاکی مات آن به شما هشدار می دهد که جامد و تنومند است ، و آن را به گونه ای محبوب تبدیل کرده است. این یک انتخاب مناسب برای مارینادهایی است که باید برای تهیه گوشت های خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد و در بین انواع دیگر عسل ها برای تهیه مرغ بسیار برجسته است.

عسل گندم سیاه به طور فوق العاده ای سرشار از آنتی اکسیدان است و به دلیل خاصیت ضد باکتریایی اش مشهور است و گفته می شود که از جهات مختلف مفید است. علاوه بر این یک داروی طبیعی عالی برای درمان سرماخوردگی و گلودرد است ، گفته می شود که سطح کلسترول را کاهش می دهد و یکی از گونه هایی است که به طور مرتب برای مدیریت زخم و سلامت پوست استفاده می شود.

کاربردهای سنتی و مدرن عسل طبیعی در انسان در سایت ijbms.mums.ac.ir نمایش داده شده است.

وقتی نوبت به خرید عسل خالص ، طبیعی و ارگانیک می رسد ، هیچ کدام نمی توانند کلاسیک تر از انتخاب یک لیوان جوهونی باشند . ما بهترین واریته های عسل جهان را مستقیماً از کندو برای شما می آوریم ، همانطور که زنبورها آن را تولید می کنند. بنابراین امروز به وب سایت ما سر بزنید و مجموعه گسترده ای از انواع عسل خوش طعم را بررسی کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه + 19 =