عسل خام و یک میلیون دلیل برای اینکه فقط عسل خام بخرید

 

عسل خام  (یا بدون پردازش) یک غذای فوق العاده است که شامل بسیار زیادی از خواص اثبات شده سلامتی است.

در این سایت انواع عسل خام و عسل طبیعی بعنوان بهترین گزینه های خالص عسل ، برای قرار دادن در رژیم غذایی روزانه خود فراهم کرده ایم .برای خرید عسل طبیعی ( خرید عسل )خام میتوانید از طریق همین سایت اقدام کنید.

 

عسل خام چیست؟

عسل خام

عسل خام یک شیرین کننده خالص، بدون فیلتر و بدون پاستوریزه است که توسط زنبورها از شهد گل ساخته شده است.
بیشتر عسل هایی که امروز استفاده میکنند ، عسل پردازش شده است که بعد از جمع آوری آن کندو گرم شده و فیلتر شده است.
بر خلاف عسل پردازش شده، عسل خام از ارزش غذایی باور نکردنی و قدرت سلامت بالایی برخوردار است.

 

مزایای عسل خام چیست؟

 

عسل خام می تواند انرژی زیادی ایجاد کند ، مشکلات خواب و آلرژی فصلی را درمان کند و همچنین به کاهش وزن کمک کند

من هیجان زده هستم که امروز در مورد یکی از شیرین کننده های طبیعی مورد علاقه ام به شما بگویم ، و امیدوارم که شما را متقاعد کنم تا بیشتر عسل استفاده کنید و کمتر شکر بخورید

تولید عسل قبل از تزریق بسته بندی ، شامل چند مرحله است (مانند پاستوریزاسیون و فیلتراسیون)

پاستوریزاسیون، فرایندی است که عسل را حرارت بالا میدهند و این کمک می کند تا عسل شفاف و نرم تر شود

همچنین تصفیه ، باعث حذف ناخالصی ها مانند آلودگی ها و حباب های هوایی می شود تا عسل بصورت مایع شفاف به مدت طولانی باقی بماند.

این فرآیند عسل را شفاف و صاف می کند، اما می تواند مواد مغذی مفید مانند گرده، آنزیم ها و آنتی اکسیدان ها را نیز از بین ببرد

علاوه بر این، برخی از تولید کنندگان ممکن است قند یا شیرینی را به عسل برای کاهش هزینه ها اضافه کنند

درمان سرما خوردگی با عسل طبیعی

اگر به دنبال عسل طبیعی و اصل هستید؟

عسل طبیعی را با ضمانت و مستقیم تهیه کنید!

می‌خواهم عسل طبیعی سفارش دهم

مشاوره از طریق تلگرام و واتس اپ 9757 051 0912

تفاوت عسل خام و عسل معمول چیست؟

 

عسل خام مغذی است

 

عسل خام شامل انواع مختلفی از مواد مغذی است.

حدود 22 آمینو اسید، 31 ماده معدنی مختلف و طیف گسترده ای از ویتامین ها و آنزیم ها است.

آنچه در مورد عسل خام قابل توجه است این است که حاوی حدود 30 نوع ترکیبات گیاهی زیستی است. اینها پلی فنول ها هستند و به عنوان آنتی اکسیدان ها عمل می کنند .

بسیاری از مطالعات این آنتی اکسیدان ها را دارای مزایای سلامتی، از جمله کاهش التهاب و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و برخی از سرطان های خاص مرتبط دانسته اند.

برعکس، عسل تجاری دارای آنتی اکسیدان های کمتر به دلیل استفاده از روش های مختلف پردازش ، وجود داشته باشد.

یک مطالعه آنتی اکسیدان ها ی موجود در عسل خام و پردازش شده را در یک بازار محلی مقایسه کرد. آنها دریافتند که آنتی اکسیدان های عسل خام 4،3 برابر بیشتر از انواع فرآوری شده است

جالب قابل توجه است، که یک مطالعه غیر رسمی توسط هیئت ملی عسل ایالات متحده نشان داد که عسل کم پروتئین، حاوی سطوح آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است که شبیه به عسل خام است.

عسل خام حاوی گرده است 

 

زنبورها از گل و شهد گل ، گرده جمع آوری می کنند

شهد و گرده در نهایت تبدیل به منبع غذایی برای زنبورها می شوند 

گرده زنبور عسل مواد مغذی شگفت آوری دارد و حاوی بیش از 250 ماده، از جمله ویتامین ها، اسیدهای آمینه، اسید های چرب ضروری، مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها

در حقیقت، وزارت بهداشت آلمان گرده زنبور عسل را به عنوان یک دارو به رسمیت می شناسد 

گرده زنبور عسل دارای خواص سلامتی چشمگیری است.

مطالعات نشان داده اند که گرده ، به مبارزه با التهاب و بهبود عملکرد کبد کمک می کند. همچنین دارای خواصی است که می تواند به مبارزه با بیماری های قلبی و سکته مغزی کمک کند

متاسفانه، روش های پردازش شده  مانند گرما و اولترافیلتراسیون ، گرده زنبور عسل را حذف و از بین  می برد 

به عنوان مثال، یک مطالعه ، 60 نمونه از مارک تجاری عسل را در ایالات متحده آمریکا مورد بررسی قرار داد و کشف کرد که بیش از 75 درصد از همه نمونه ها بدون گرده بودند.

 

عسل تجاری ممکن است که شکر یا شیرینی پنهان داشته باشد

 

هر سال تقریبا 400 میلیون پوند عسل در ایالات متحده مصرف می شود

از آنجا که عسل بین مردم بسیار محبوب است، سخت است که این تقاضای بالا را تنها از تامین کنندگان محلی تامین کند. به همین دلیل حدود 70 درصد از عسل مصرف شده در ایالات متحده وارد می شود 

با این حال، نگرانی جدی در سراسر جهان در مورد عسل معمولی و تجاری وجود دارد که دارای شکر یا شیرین کننده های دیگر مانند شربت ذرت با فروکتوز بالا باشد

 

تفاوت بین عسل خام، خالص و عادی چیست؟

عسل خام و طبیعی

تعداد زیادی علامت و نشانه های عسل میتوانید به مردم در جهت خرید بهترین و سالم ترین عسل کمک کند .

بین عسل خام ، عسل خالص و عسل معمولی اختلاف زیادی وجود دارد. شما میتوانید نمودار زیر را بررسی کنید تا ببینید که چقدر تفاوت بین آنهاست

خواص عسل خام

خواص عسل معمولی و تجاری

به طور معمول مات و شیرین است صاف و یکنواخت در رنگ
طیف وسیعی از رنگ، از سفید تا زرد یا حتی قهوه ای حاوی گرما نیست
می توان به صورت مایع یا جامد (خامه ای) خریداری کرد برای جلوگیری از شکرک ، گرما و پاستوریزه شده است
ممکن است حاوی گرانول هایی باشد که می توانند در آب گرم ذوب شوند ممکن است حاوی آنتی بیوتیک ها و یا سموم باشد
برای از بین بردن قطعات زنبور عسل، گرده و موم، از طریق یک غربال خوب رقیق می شود مواد تشکیل دهنده اصلی معمولا شربت با فروکتوز بالا است، شیرین کننده ای است که با دیابت، چاقی، فشار خون بالا و آسیب های کبدی مرتبط است
عسل بدون مواد افزودنی و یا مصنوعی ساخته شده است حاوی مواد مغذی یا آنزیم ها نیست، زیرا این مواد در طی پاستوریزه حذف شده اند
گرم نمی شود، پاستوریزه یا فیلتر نمی شود
حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی لازم برای سلامتی خوب است
متشکل از دو عنصر کلیدی: گرده زنبور عسل و زنبق زنبور عسل

 

به غیر از این ویژگی هایی که عسل خام را از عسل معمولی و خالص جدا می کند، می توانید این آزمایشات را نیز انجام دهید تا مطمئن شوید که عسل واقعی و بدون پردازش را خریداری کرده اید.

 

آزمون تست تست آب
یک قطره کوچک عسل بر روی انگشت شست قرار دهید یک لیوان را با آب پر کنید
بررسی کنید که آیا عسل ثابت می ماند یا در اطراف آن پخش می شود. اگر پخش شد ، این بدان معنی است که عسل خالص نیست. عسل خالص بر روی انگشت شست شما ثابت می ماند . یک قاشق غذاخوری عسل را به شیشه اضافه کنید و مشاهده کنید. عسل مصنوعی در آب حل میشود و شما آن را در اطراف شیشه خواهید دید. ولی، عسل خالص درست در قسمت پایین شیشه حل می شود.

آمار تغذیه ای عسل خام

مقدار خدمت: 1 قاشق غذاخوری (2 گرم)

کالری 64
کالری های چربی
کل چربی 0 گرم
چربی های اشباع شده 0 گرم
ترانس چرب 0 گرم
کلسترول 0 میلی گرم
سدیم 1 میلی گرم
فیبر رژیمی 0 گرم
قند 17 گرم
پروتئین 0 گرم
ویتامین A ویتامین سی 0%
کلسیم اهن 0%

* ارزش روزانه  بر اساس 2،000 رژیم غذایی کالری است. مقادیر روزانه شما ممکن است بسته به نیازهای کالری شما بالا یا پایین باشد.

 

خواص عسل خام برای سلامتی

8 خاصیت عسل خام  برای سلامتی بدن شما

    • مدیریت وزن 

    • کاهش آلرژی 

    • منبع انرژی طبیعی

    • منبع آنتی اکسیدان

    • مدیریت خواب

    • ترمیم انواع زخم 

    • کمک به دیابت

    • شربت سرفه طبیعی

جدول اثرات حرارت بر خواص فیزیکی و شیمیایی عسل خام

 

رفتار w (رطوبت) /٪     pH (در 25 درجه سانتیگراد) فعالیت دیاستاز / SU w (HMF) / (mg / kg) L * a * ب *     Δ E *
    عسل خام     16.5 ± 0.2     ± 3.52 ± 0.05     5 ± 60     0.29 ± 9.11     0.9 ± 29.1     2.21 ± 0.04     6/18 ± 5/0
    دما / ºC
    65     (15.8 ± 0.3) a     (3.35 ± 0.03) b     (0.3 ± 0.36) د     (7/2 ± 8/48) گرم     (1.3 ± 23.8) j     (5.4 ± 0.5) k     (4/0 ± 7/25) لیتر     (9/3 ± 3/3) n
    75     (0.09 ± 0.01) a     (3.40 ± 0.02) bc     (0.5 ± 21.9)الکترونیکی     (43.6 ± 0.4) h     (4/1 ± 4/25) j     (4.3 ± 0.3) k     (0.066 ± 22.9) متر     (6.2 ± 0.5) o
    85     (16.2 ± 0.7) a     (03.03 ± 03.03) c     (23.3 ± 0.8) f     (0.9 ± 39.4) من     (1.4 ± 2.5) j     (4.2 ± 0.6) k     (22/0 ± 5/1) متر     (6.1 ± 0.2) o
    95     (0.3 ± 0.36) a     (3.43 ± 0.01) c     (24.1 ± 0.2) f     (1.1 ± 38.9) من     (0.5 ± 0.55) j     (4.2 ± 1.1) k     (22/0 ± 78/0) متر است     (6.0 ± 0.2) o

 

 

3 چیز که باید درباره عسل خام بدانید ( نکات خرید )

 

عسل خام

چرا همه عسل ها خام نیستند؟

 

احتمالا خیلی دشوار است که به خاطر بسپارید که “خام” به معنای آن است که آن را با سبزیجات خام مقایسه کنید،

به این ترتیب از هر گونه گرما دادن آن اجتناب میکنید تا اطمینان حاصل شود که تمام ویتامینهای طبیعی و آنزیمهای زنده و سایر عناصر غذایی حفظ شده است.

شما کاربر عزیز ، برای خرید اینترنتی عسل طبیعی ، وارد صفحه اصلی فروشگاه عسل طبیعی شوید و عسل 100% طبیعی وخام را با ضمانت خریداری کنید

 

  1. چرا عسل خام یک محصول ویژه و بهترین است

عسل خام شیرین ترین مایع است که زنبور عسل از شهد گل ها تولید می کند. استخراج و جمع آوری مستقیم عسل از کندو ؛  نشان میدهد که حرارت ندیده ، پاستوریزه نشده و عسلی بدون پردازش است.

 

مواد غذایی تشکیل دهنده قلیایی عسل خام حاوی ترکیبات مشابه با میوه ها است که در دستگاه گوارش قلیایی می شوند.

آنها معده را تحریک نمی کنند و می توانند برای مقابله با سوء هاضمه و اسید معده مورد استفاده قرار گیرد

هنگامی که با آبمیوه های زنجبیل و لیمو مخلوط می شود ، به طور موثر تهوع را تسکین می دهد و انرژی شما را تامین می کند.

مواد غذایی عسل خام  و  ارزش غذایی استثنایی و آمیلاز آن، آنزیم متمرکز در گرده گل، که به خوراکی های نشاسته ای مانند نان کمک می کند، تا بهتر هضم شود

نیازی به پیدا کردن مراکز فروش عسل طبیعی در مشهد و شهرهای دیگر نیست، وارد صفحه اصلی سایت شوید و عسل خود را انتخاب کنید

 

  1. اکثر عسل های سوپر مارکت ها و مغازه ها خام نیستند

عسل های زیادی که در سوپرمارکت یافت می شود، عسل خام نیست، بلکه عسل عادی “تجاری” است که خیلی از آن پاستوریزه شده است (در دمای 70 درجه سانتیگراد یا بیشتر و سپس سرما سریع داده میشود)

 

پاستوریزاسیون هر عنصر مخمر را در عسل می کاهد و مانع از تخمیر می شود، که نگرانی برای ذخیره عسل با رطوبت بالا در طی مدت طولانی به ویژه در آب و هوای گرم است.

در حالی که تخمیر عامل خطرناکی برای سلامتی نیست ، ولی بر طعم عسل تاثیر می گذارد.

گرمایش سرعت کریستال شدن را در عسل را کاهش می دهد.

هنگامی که عسل گرم می شود، مواد مفید، مخمر و آنزیم هایی که مسئولیت فعال سازی ویتامین ها و مواد معدنی در بدن را دارند، تا حدی نابود می شوند.

 

فروش عسل خام و طبیعی با ضمانت توسط زنبودار در فروشگاه عسل طبیعی

 

  1. عسل خام در طول زمان کریستاله می شود

معمولا عسل خام و خالص تنها می توانید به طور مستقیم از مزرعه زنبور عسل خریداری کنید.

به واسطه بلورهای بافتی خوب، به نظر می رسد اوی ذرات ساخته شده از گرده زنبور عسل، بیت های لانه زنبوری، پروپولیس و حتی قطعات زنبور عسل است.

عسل خام دارای سطح آنتی اکسیدانی بالایی است و معمولا بعد از چند ماه غلیظ تر می شود.

معمولا آن را با نان یا در قهوه یا چای استفاده میکنند .

با این حال، اکثر مصرف کنندگان تمایل به خرید و مصرف عسل شفاف و تمیز  دارند جذب می شوند، که همان عسل صنعتی است که در قفسه های فروشگاهی وجود دارد.

 

 

فواید عسل خام

 

عسل خام

 

مطالعات نشان می دهد که عسل خام شامل انواع مختلفی از مواد مفید است.

پاستوریزاسیون و فرایندهای دیگر می تواند برخی از این عناصر را حذف یا کاهش دهد که شامل موارد زیر می شود:

 

گرده زنبور عسل که دارای خواص آنتی اکسیدان و ضد التهابی است

برخی از ویتامین ها و مواد معدنی

آنزیم ها

آمینو اسید

آنتی اکسیدان ها

 

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که عسل خام دارای مزایای سلامتی است.

معمولا این مزایا از مواد طبیعی است که ممکن است عسل معمولی یا تجاری نباشد.

برای خرید عسل ارگانیک و خام همین الان وارد صفحه اصلی فروشگاه شوید و با خیال راحت عسل مورد نظر را سفارش دهید

 

عسل خام حاوی پروپولیس زنبور عسل است

 

پروپولیس یک ماده چسبنده است که زنبورها برای ساختن از آنها استفاده می کنند که کندوها و شبکه ها را کنار هم نگه می دارند.

این ماده چسب مانند نه تنها به زنبورها کمک می کند، اما برخی از دانشمندان بر این باورند که برای انسان ها نیز سالم هستند.

یک مطالعه بررسی از سال 2017 گزارش می دهد که پروپولیس زنبور عسل، که در عسل خام وجود دارد، اثرات زیر را دارد:

اثرات ضد التهابی

ضد سرطان و ضد التهاب

اثرات ضد قارچی

حاوی ویتامین B، ویتامین C و E، منیزیم، پتاسیم و آنزیم های مفید است.

 

سایت عسل طبیعی ، مرجع بزرگ خرید و فروش عسل خام و طبیعی است

 

پاستوریزاسیون آنتی اکسیدان ها را نابود می کند

 

پاستوریزاسیون برخی از آنتی اکسیدان های سالم را در عسل از بین می برد

هیچ مطالعات رسمی در مورد نحوه تغییر سطح آنتی اکسیدانی در عسل وجود ندارد اما مطالعات نشان می دهد که فرایندهای حرارت باعث کاهش سطح آنتی اکسیدانی در سایر مواد غذایی نیز می شود

عسل خام شامل فلاونوئیدها و اسید های فنولی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند.

آنتی اکسیدان ها ، اکسیداتیو استرس در بدن هستند. تحقیقات، استرس اکسیداتیو را با بسیاری از بیماری های مزمن سلامت، از جمله سرطان مرتبط کرده است .

 

مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها در عسل ممکن است اثرات ضد سرطان بر انواع مختلف تومور داشته باشند.

 

انواع آنتی اکسیدان های موجود در عسل خام بسته به نوع گلهایی که زنبورها گرده افشان هستند متفاوت است.

فروشگاه عسل طبیعی ، با خرید و فروش عمده عسل  با کیفیت ، آماده نظرات سازنده شما کاربر عزیز است.

 

خطرات استفاده از عسل خام

عسل خام

نوزادان زیر 12 ماه نباید عسل بخورند

برای افرادی که عسل خام و منظم مصرف می کنند، ایمن است، هر چند ایده خوبی برای جلوگیری از مصرف انواع عسل های صنعتی  است که حاوی قندهای اضافه هستند.

 

هر دو عسل معمولی و خام ممکن است حاوی مقدار کمی از باکتری شناخته شده به عنوان کلستریدیوم بوتولینوم باشد. این باکتری می تواند باعث بوتولیسم شود که یک شکل نادر مسمومیت غذایی است .

 

عسل برای بیشتر افراد بالای 12 ماه امن است. با این حال، نوزادان زیر 12 ماهه  نباید از عسل خام و عسل معمولی استفاده کنند

دستگاه گوارش کودک هنوز برای مبارزه با باکتری ها به اندازه کافی توسعه نیافته است.

 

به گفته کالج آمریکایی آلرژی، آسم و ایمونولوژی، در موارد نادر، افرادی که آلرژی شدید دارند ممکن است به عسل خام پاسخ دهند .

افرادی که آلرژی زیاد دارند قبل از خوردن یا استفاده از عسل خام باید با یک پزشک یا متخصص آلرژی صحبت کنند.

افرادی که به گرده زنبور آلرژی دارند نیز باید از عسل و سایر محصولات زنبور عسل اجتناب کنند.

فروش عسل طبیعی در مشهد ، تهران و شهرهای دیگر از طریق مراجعه به بازار عسل تهران و شهرها و همینطور سایت عسل طبیعی امکان پذیر است

 

 

چگونه عسل خام  پیدا کنیم

 

عسل خام

 

برای پیدا کردن عسل خام، به دنبال محصولاتی بگردید که بر روی برچسب «خام» ذکر شده است.

محصولات با برچسب “آلی” یا “خالص” ممکن است لزوما خام نباشند.

 

ظاهر عسل می تواند به فرد کمک کند که آیا خام و خالص است یا نه. عسل معمولی بسیار روشن و صاف است، در حالی که عسل خام ترکیبات رنگ و ظاهر ابری یا خامه ای دارد

 

عسل خام ممکن است سریعتر از عسل معمولی کریستال شود. قرار دادن شیشه ای از عسل در یک گلدان از آب گرم، کریستال ها را ذوب می کند و دوباره آن را مایع می کند.

مراقب باشید که عسل را بیش از حد گرم نکنید، زیرا ممکن است برخی از مواد مغذی آن را از بین ببرید.

برای تهیه عسل طبیعی و خام نیازی به پیدا کردن آدرس بهترین عسل فروشی در تهران یا شهرهای دیگر نمی باشد. همین الان وارد صفحه اصلی سایت عسل طبیعی شوید و عسل موردنظر خود را سفارش دهید

 

درمان سرما خوردگی با عسل طبیعی

اگر به دنبال عسل طبیعی و اصل هستید؟

عسل طبیعی را با ضمانت و مستقیم تهیه کنید!

می‌خواهم عسل طبیعی سفارش دهم

مشاوره از طریق تلگرام و واتس اپ 9757 051 0912

 

 

چرا عسل خام را از  ما بخرید ؟

عسل خام

از آنجا که این سایت فرایند و کیفیت عسل را تضمین می کند که به شما ضمانت می دهد که بهترین عسل را دریافت خواهید کرد.

ما معتقدیم که هر فرد می تواند از بهترین عسل خام مطلوب که طبیعت آن را ارائه می دهد، میتواند لذت ببرد.

هر قطره عسل توسط زنبورهای زحمت کش تولید می شود و از بهترین شیوه برای جمع آوری عسل استفاده می کنند.

 

عسل های ما 100٪ ارگانیک هستند و از مواد شیمیایی، شیرین کننده های مصنوعی استفاده نمیکنیم

حرارت ندیده، عسل های ما حرارت ندیده هستند و تمام آنزیم های و مواد مفید را حفظ کرده اند

بدون فیلتر، بسیاری از مردم عسل خام را بخاطر گرده مصرف می کنند. ما گرده ها را در عسل  حفظ می کنیم!

 

 

حقیقت درباره عسل کریستالیزه شده

کریستاله شدن عسل یا رس کردن آن، یک فرآیند طبیعی است که در طول زمان اتفاق می‌افتد.

عسل یک قند فوق اشباع است و حاوی بیش از 70٪ قند و کمتر از 20٪ آب است.

این به این معنی است که قند عسل بیشتر از آب است  و قند بیش از حد باعث رس کردن آن می‌شود.به خصوص به دلیل کاهش دمای محیط.

همانطور که عسل کریستاله میشود ، ممکن است دارای کریستال های بزرگ و دانه ای، بلورهای صاف شود.

سرعت کریستاله شدن عسل به نوع گل که زنبور زنبور عسل از شهد آن جمع آوری کرده بستگی دارد.

بعضی عسل های خام ممکن است فقط در چندهفته کریستاله شوند و برخی دیگر ممکن چند ماه و حتی چند سال بدون رس کردن باقی بمانند مانند عسل گیاه کلزا

 

وقتی عسل کریستالیزه می شود، بد نیست. همچنین کریستاله شدن طعم یا کیفیت عسل را تحت تاثیر قرار نمی دهد.

 

عسل در حدود 57 درجه فارنهایت کریستال می شود، به همین دلیل ما همیشه توصیه می کنیم که عسل را در یخچال قرار ندهید.

اگر عسل را در دمای مناسب قرار دهید ، آهسته تر کریستالیزه می شود. اگر عسل کریستاله شد ، آن را با حرارت کم و ملایم گرم کنید تا به یک مایع تبدیل شود.

قرار دادن شیشه عسل در یک ظرف پر از آب گرم به خوبی کار میکند ولی با این حال مراقب باشید که عسل خیلی گرم نشود.

هنگامی که عسل در حدود 120 درجه فارنهایت گرم شود، خواصی سودمندی که عسل خام دارد، شروع به تخریب می کند.

 

چگونه عسل خام را شناسایی کنیم ؟

سرعت کریستاله شدن عسل به نوع گل بستگی دارد

آیا تا به حال عسل خام مستقیما از زنبوردار و کندو  خریده اید؟

خیلی خوب است که حس لذت بخش عسل خام را با تمام خواص سودمند آن تجربه کنید

آنزیم های زنده، ویتامین ها، مواد معدنی، گرده و بسیاری از مواد مفید دیگر.

 

  1. آیا عسل ، فیلتر شده است؟

اولین چیزی که باید در هنگام خرید عسل خام در ذهن داشته باشید این است که آیا عسل فیلتر شده است یا نه.

این یعنی چی؟

 

زنبور دار می تواند عسل را مستقیما از کندو بیرون بیاورد، آن را از شانه خارج کرده و وارد بطری کند (این عسل بهترین و پرطرفدارترین عسل است)، یا آنها می توانند تحت فشار قرار دهند و یا فیلتر کنند.

 

فرایند فیلتر کردن متفاوت است؟

خوب، انواع مختلفی از فیلتر وجود دارد. به عنوان مثال، یک نوع از فیلتر استفاده می کند که در بالای یک سطل عسل قرار می گیرد و عسل از طریق فیلتر به داخل سطل می ریزد.

این یک سیستم فیلترینگ جاذبه نامیده می شود.

عسل فیلتر شده به طور کلی شفاف تر است، بدون ذرات ریز معلق، و این یک عسل خام در نظر گرفته شده است.

 

یکی دیگر از سیستم های تصفیه این است که ، عسل را گرم میکنند تا در دمای بالا به طوری که بتوانند از طریق فیلتر های بسیار خوب پمپاز کنند.

عسل داغ شده شل تر است بنابراین، فیلتر آن بسیار ساده تر انجام میشود.

اگر چه این نوع فیلتر کردن باعث می شود عسل روشن و درخشان و شفاف شود ولی متاسفانه بسیاری از خواص عسل از بین میرود و دیگر این عسل ، عسل خام نیست

 

یک سیستم پردازش نامطلوب ، میکرو فیلتر کردن یا فیلتر کردن فوق العاده است.

این روش با استفاده از فیلترهای میکرو ، عسل را می سوزاند.

از آنجایی که عسل یک مایع ضخیم و چسبناک است، آنها عسل را گرما می دهند تا از طریق فیلترها تحت فشار قرار گیرند. متأسفانه، اغلب آب یا مواد دیگری به آن افزوده می شود. پس از آن از طریق فیلترها پمپ می شود

این نوع فیلترینگ گران است و معمولا در میان تامین کنندگان یافت می شود و گرده عسل در این نوع فیلترینگ حذف میشود

 

گرده منافع دارویی (مخصوصا برای آلرژی ها) دارد

بدون گرده، شما نمی توانید منبع عسل را ردیابی کنید.

اگر گرده وجود نداشته باشد، واقعا نمیتوانید مطمئن شوید که عسل آویشن شما واقعا عسل آویشن یا عسل کنار شما واقعا عسل کنار است. بنابراین گرده خوب است.

عسل در خالص ترین شکل خام ، هرگز نباید فوق العاده فیلتر شود.

Ultrafiltering باعث حذف همه عناص خوب عسل می شود

طبق استانداردهای ایالات متحده، عسلهایی که این پردازش را تجربه کرده اند، حتی “عسل” نیستند.

برخی از مواد معدنی و ویتامین ها ممکن است از این پردازش شدید زنده بمانند، اما آنزیمها و سایر مزایا نابود خواهند شد. همچنین در نظر داشته باشید که عسل پاستوریزه هنوز هم می تواند گرده را داشته باشد، اگر آن را تا حد زیادی فیلتر نکرده باشند.

 

  1. آیا عسل را باید گرم کرد؟

 

عسل خام و حرارت ندیده

عسل به دلیل دلایل متعددی که ما در بالا به آن اشاره کردیم، حرارت داده می شود.

نباید بیش از آنچه که معمولا در یک کندو یافت می شود، گرم شود – حدود 95 درجه فارنهایت.

 

البته، این تعداد انعطاف پذیری وجود دارد، اما بسیاری از زنبورداران موافقند که درجه حرارت باید کمتر از 110 درجه فارنهایت باشد.

چرا این مهم است؟

اگر عسل از دمای حداکثر گرم شود، آنزیم های زنده و سایر اجزای تغذیه ای که در عسل قرار  دارند، به خطر می افتند و شروع به تخریب می کنند.

شما ممکن است با ظاهر عسل نتوانید بگویید، اما مطمئنا با طعم و مزه، عطر و بوی دلپذیر و مزایای سلامتی می توانید آن را بیان کنید.

 

گرمایش عسل در دماهای بالاتر (و فیلتر کردن آن) باعث کاهش سرعت کریستال شدن می شود

. تقریبا اکثر عسل ها پس از یک دوره کریستالیزه می شود زیرا این یک فرآیند طبیعی است.

اما این یک چیز خوب است، زیرا وقتی عسل کریستالیزه می شود، در واقع نشانه خوبی است که خام است.

 

خوب، بیایید خلاصه کنیم ما درباره عسل خام بحث کرده ایم و ما دلایلی را آورده ایم که چرا تولید کنندگان گرما و عسل خود را فیلتر می کنند. حالا، بیایید ببینیم آیا امکان دارد که فقط با نگاه کردن بتوان به عسل خام پی برد.

 

  1. چه چیزی شبیه عسل خام است؟

  2. آیا عسل خام همیشه کریستال می شود؟

بله همان طور که قبلا ذکر شد، عسل خام معمولا پس از چند ماه ، ضخیم تر و یا کریستالیزه می شود.

میزان کریستالیزاسیون بستگی به منبع شهد است.

 

B آیا عسل خام یک رنگ واضح دارد؟

نه، رنگ عسل شما هیچ تاثیری بر روی خام یا غیر خام بودن آن ندارد. رنگ عسل، قوام، عطر و طعم آن به وسیله منبع شهد تعیین می شود که زنبور عسل برای تهیه عسل استفاده می کنند.

 

  1. آیا می توان خام بودن عسل را با ظاهر آن تشخیص داد ؟

عسل خام را می توان در یک حالت مایع، قابل جذب و یا می توان آن را بیشتر از قوام کرمی باشد.

بسیاری از مردم فکر می کنند که اگر عسلشان بسیار ضخیم و غلیظ باشد، خام است و اگر نازک تر و آبدارتر باشد، خام نیست.

این درست نیست. به یاد داشته باشید که عسلی که اخیرا برداشت شده، مایع تر می شود، اما هر چه زمان بگذرد تمایل به چسبیدن دارد؛ اما منبع شهد، با بافت عسل بسیار متفاوت است.

 

  1. ارزش خرید عسل خام

عسل خام و بدون پردازش

این بستگی به چگونگی استفاده شما از عسل دارد.

اگر از عسل برای استفاده درمانی از قبیل مراقبت از زخم یا معالجات گوارشی استفاده می کنید، عسل خام راهی برای نتیجه شماست.

اگر میخواهید از عسل برای مراقبت از پوست مانند آکنه استفاده کنید، عسل خام به دلیل آنزیم های مفید و مواد ارگانیک ترجیح داده می شود.

 

اما اگر بخواهید عسل را برای پختن استفاده کنید، لازم نیست آن را خام بخورید زیرا شما به هر حال آن را گرم می کنید.

و همانطور که ما آموخته ایم، گرما عسل شما را تضعیف می کند و دیگر خام نیست.

 

بسیاری از افراد ادعا می کنند که عسل خام از عسل معمولی پردازش متفاوت نیست.

عسل خام برای بسیاری از قرن ها در بسیاری از تمدن ها مورد استفاده قرار گرفته است و بسیار مورد توجه آنها بوده است.

ما هنوز همه چیز را در مورد عسل نمی دانیم که چه غذای فوق العاده است.

شاید چیزی که ما هنوز کشف نکرده ایم این است که عسل را در میان تمام شیرین کننده های دیگر ، منحصر به فرد می کند.

 

خوب، اکنون سوال بعدی این است:

کجا می توانم عسل خام را خریداری کنم؟

 

  1. کجا می توانم عسل خام پیدا کنم؟

بهترین کاری که شما می توانید بکنید این است که عسل خام و بدون پردازش را از یک فروشنده معتبر که دارای ضمانت و برگه آزمایش باشد ، خریداری کنید.

عسل در شانه ، تازه ترین و نزدیک به طبیعت است که شما پیدا خواهید کرد.

این فرم عسل حاوی مقدار کم آب است.

تمام عسل های سایت عسل طبیعی ، خام و بدون پردازش هستند و شما میتوانید با خیال راحت از آن استفاده کنید

 

اگر شما در منطقه خود عسل خام ندارید ، از این سایت asaltbie.ir دیدن کنید

من تحسین میکنم که زنبوران کارگر چقدر کار می کنند تا محصولی با کیفیت را برای ما به ارمغان بیاورند.

 

انواع دیگر عسل

انواع مختلفی از عسل وجود دارد که هر کدام با ویژگی های خاص خود هستند :

عسل خام – مستقیما از کندو بدست می آید و در فرم های فیلتر شده یا فیلتر نشده موجود است.

عسل معمولی – پاستوریزه است و ممکن است دارای قند اضافه شده باشد.

عسل خالص – پاستوریزه است اما حاوی مواد افزودنی نیست.

عسل Manuka – ساخته شده توسط زنبورها که از شهد گیاهان manuka است. این نوع عسل دارای مزایای سلامتی بیشتری باشد

عسل جنگل – ساخته شده توسط زنبور عسل که عسل از درختان جنگل به جای شهد گل تغذیه کرده است. اغلب تیره تر از انواع دیگر عسل است.

عسل وحشی – در این سایت فروش عسل وحشی با ضمانت تقدیم شما می شود  و خریداران عسل از این سایت همگی رضایت کامل دارند

 

 

نتیجه گیری

 

عسل خام

مطالعات قطعی وجود دارد که تأیید میکند که عسل خام برای سلامت فرد بهتر از عسل معمولی یا پاستوریزه است.

 

پاستوریزاسیون می تواند به آنتی اکسیدان ها و سایر عناصر مفید در عسل آسیب برساند.

روند پاستوریزه کردن عسل باعث می شود که عسل صاف تر و زیبایی بیشتری داشته باشد، اما مزایای سلامتی آن نیز کاهش پیدا میکند

 

از آنجایی که عسل خام حاوی مواد طبیعی اصلی بدون پردازش است، ممکن است انتخاب بهتر برای افرادی باشد که به دلایل سلامتی از عسل استفاده می کنند.

ما در سایت عسل طبیعی ، بهترین کیفیت عسل را انتخاب کردیم تا به شما کمک کنیم که بهترین عسل را انتخاب کنید.

ما با برخی خیلی از زنبورداران متعهد همکاری میکنیم

برای خرید عسل طبیعی از زنبورداران متعهد و صادق ، همین الان وارد صفحه اصلی فروشگاه عسل طبیعی شوید و از انواع عسل ها بازدید کنید.

 

درمان سرما خوردگی با عسل طبیعی

اگر به دنبال عسل طبیعی و اصل هستید؟

عسل طبیعی را با ضمانت و مستقیم تهیه کنید!

می‌خواهم عسل طبیعی سفارش دهم

مشاوره از طریق تلگرام و واتس اپ 9757 051 0912

تمام آنزیم های طبیعی، گرده، اسید آمینه، پروپولیس، ویتامین ها، مواد معدنی، عطر و طعم و رنگ بی نظیر در عسل های سایت عسل طبیعی وجود دارد

از مصرف آنتی بیوتیک ها، مواد شیمیایی، مواد افزودنی، علف کش ها، آفت کش ها، و هر چیز دیگری که بر کیفیت عسل تاثیر منفی میگذارد ، اجتناب می کنیم

عسل های ما حرارت ندیده ، پاستوریزه نشده و فیلتر نشده هستند

فروش عسل طبیعی ، ژل رویال، موم، بره موم، گرده گل در فروشگاه عسل طبیعی برای شما مهیاست

بهترین طعم عسل خام را با ما امتحان کنید!

 

منابع:

https://www.livestrong.com/article/263668-the-dangers-and-benefits-of-raw-honey/    خطرات و مزایای عسل خام

https://healthyeating.sfgate.com/dangers-benefits-raw-honey-5387.html  مزایای عسل خام

 

دوست عزیز

در صورتی که در مورد این مقاله نظر یا پیشنهادی دارید می توانید در بخش پایین، نظرات خود را اعلام نمایید. بی صبرانه منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم.و تمام نظرات را پاسخ میدهیم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 5 =

پیام به واتس اپ