سالهاست که قند به طور بالقوه باعث دیابت ، پوسیدگی دندان و افزایش وزن می شود. با این حال ، بسیاری از مردم نمی توانند بدون داشتن شیرینی در برخی غذاها زندگی کنند. خبر خوب این است که با خرید عسل طبیعی ، یک جایگزین عالی است که می تواند نتیجه ای خوشمزه و غیرقابل مقاومت ایجاد کند!
در اینجا نحوه جایگزینی شکر با عسل آمده است:
1. عسل خام در نوشیدنی های خود
اگر یک یا دو قند را ترجیح می دهید ، اگر از عسل طبیعی به عنوان جایگزین استفاده کنید ، می توانید قند را به صفر برسانید. عسل به دلیل داشتن سطح بالای فروکتوز ، طعم شیرین تری نسبت به شکر دارد ، به این معنی که می توانید از مقدار کمتری استفاده کنید. این باعث کاهش کالری می شود. ناگفته نماند ، بسیاری از طرفداران عسل خام بدون فیلتر معتقدند که عسل چای ، قهوه و شکلات داغ را با طعم مجلل تر و شربت ترشح می کند ، که طعم کلی نوشیدنی را افزایش می دهد و مایع لذیذی را به ارمغان می آورد.
2. محصولات پخته شده خود را با عسل طبیعی شیرین کنید
وقتی غذاهای شیرین مورد علاقه خود را می پزید ، به یاد داشته باشید که عسل یک راه عالی برای شیرین کردن دستور العمل های شما به جای شکر است. عسل دارای شاخص گلایسمیک پایین تری نسبت به شکر است و آن را به جایگزین سالم تری تبدیل می کند. به لطف GI پایین تر ، مانند قند باعث افزایش سطح گلوکز خون نمی شود. عسل در کیک ها ، از جمله کیک تولد ، کیک شکلاتی و کیک عالی است. شما حتی می توانید کرم کره ای عسل وانیلی خوشمزه را به عنوان طعم دهنده به غذاهای پخته شده مورد علاقه خود درست کنید. همچنین در تولید کوکی ها و بیسکویت های نرم و ترد بسیار خوب عمل می کند.
3. در نان مخمر به عسل تغییر دهید
صبحانه خوشمزه می تواند یک تکه نان تازه پخته شده با عسل خام ارگانیک باشد. با این حال ، آیا می دانستید که در واقع می توانید از عسل برای تهیه نان نیز استفاده کنید؟ وقتی از عسل در پخت نان استفاده می کنید فواید زیادی دارد. می توان از آن به جای شکر در انواع نان ، از جمله نان مخمر استفاده کرد. عسل نه تنها طعم نان یا نان های تمام شده را افزایش می دهد ، بلکه نان را بسیار مرطوب می کند و طعم و بافتی غیرقابل مقاومت به آن می بخشد.
برای طیف گسترده ای از عسل خام ارگانیک مانند سایت publix ، عسل طبیعی و عسل خام بدون فیلتر ، امروز از سایت عسل طبیعی دیدن کنید.